dimanche 3 août 2014

Onze ogen op de Leopard

Onze ogen op de Leopard


Alle kleuren en vormen, ronde onvolmaakt, onhandig of onvolledige cirkels markeren de perfectie van zijn ogen.







Onze ogen op de jas?

Luipaard vacht bootst de ogen. Ze zijn valse ogen, zij het ​​echte kwaad te imiteren! De echte ogen zijn indrukwekkend, ze markeren de werkelijkheid, macht, waarheid. Real ogen werken, maar hoe? Ze zijn bang, ze fascineren en herinneren ons aan onwetendheid, het onbekende van hun werking, kleur, transparantie en wat ze kunnen verzamelen of wat ze niet zien (psychopaat). Ze imponeren tussen alle andere valse ogen vertegenwoordigde de vacht, dat zijn de echte, is het in de imitatie, ze ontstaan​​, worden ze opgemerkt tussen de vele imitaties, zij geven door hun verschil en brengt ons terug naar de realiteit: Leopard is een roofdier, een moordenaar!

Alle ogen zijn ingesteld op de vacht van de cheetah, iedereen zag en geen lekken. De boodschap zou zijn: "Ik heb meerdere ogen zag ik iedereen die ik anderen zag, je bent niet de enige prooi". Deze signalen vraag veroorzaken of onverschillig laten. Ze kunnen langzaam ten prooi zijn. Is dat ze onschadelijk zijn tekeningen?

We kijken naar alle taken. Alle taken zijn vele ogen kijken. Elk lichaamsdeel kijkt naar ons en kijken naar hen.

Het contrast van kleuren, licht geel licht prachtige kleuren van de zon contrast met diepe zwarte pupil. Alle onderdelen zijn lichaam kleuren zijn agressief zowel licht of fel geel, branden en kloppen de zon schijnt en verlicht alles, en de diepe zwarte ernstige en onvergeeflijke nacht ondoorzichtig.

Zowel dag en nacht dat onze ogen werken. De dag dat we alle door deze meedogenloze zon en de nacht voor onze ogen, onze pupillen verwijden maximale aandacht is ontwaakt tot het maximum om het te beschermen mogelijke agressie.

De zwarte jas is niet nodig, omdat de dag dat we zien in deze zon die iedereen en geel verlicht is ook niet nodig, want een te felle zon die alles verlicht.

Twee gevaarlijkste en machtigste savanne kleuren: zon geel en zwart van de nacht.

Tweeledig doel antagonist: zijn gele jas is doorzeefd verspreid over het hele lichaam zwarte vlekken. Door contrast, terwijl het lichaam wordt benadrukt, alle lichaamsdelen worden gesproken, maar de luipaard behoudt zijn kleur en savanne gedeeltelijk verdwijnt onder zwart taken, de panter is volledig zwart. Zelfs zijn neus en lippen zijn zwart en de omtrek van haar ogen verschillende taken te verduidelijken de effecten zien er echt deze keer!

In het centrum van de dezelfde zwarte kleur als zijn vacht cirkels, omringt hij zijn jas, omgeven de kleur van de vacht, maar een beetje donkerder om het minder fel en verduisterd te maken zonder dat het volledig zwart gemaakt door zwarte vlekken te groot. De vlekken zijn rond maar onregelmatig ... De open cirkels, de kleuren zijn omgekeerd, geleidelijk zwart omringt geel, geel rondom een ​​zwarte stip. Mee-eters open of dicht op dezelfde kleur als de vacht, maar meer volledige cirkel over het sluit op een donkere jas, donkerder.

Taken kleuren verschuiven, s '(h) wisselen elkaar af. Mee-eters uit te breiden als pupillen van de ogen, dezelfde visuele feedback van onze ogen op elk van zijn taken, allemaal verschillend aan ons om hetzelfde effect te brengen, maar echte ogen van de Leopard, deze keer.

Verwijde pupillen of niet, open of gesloten ogen! Wanneer je zijn ogen niet kunt zien we haar donkere kringen, zodra je ziet haar ogen zie je zwarte vlekken, hoe dichter je de meer ze geconfronteerd zijn klein en de pupil diameter. Meer spots wijken meer ogen ze zien eruit als valse ogen wijd open zonder leerlingen.

Alle plekken zijn bijna vol ogen. Worden zwarte vlekken uiten bewegingen leerlingen, uitzetting en krimp, grote ogen en kleine ogen.

De producten en vlekken wijzigen om de rug van het dier: visuele nadruk, écarquillement ogen immobilisatie van de introspectieve blik wezenloos zonder pupillen, die op de cirkel en kleuren onze krachten scheel te onze blik te trekken om uit te breiden binnen de cirkel met een donkere bruine kleur en verspreiden het haar!

In plaats geleidelijk richten naar de voorzijde van het dier en dwarsogen de ware ogen van een echte iris fawn met zwarte pupil.

Wij zijn gefascineerd, geïntrigeerd, tot de kruising met zijn ogen die ons terug naar de realiteit te brengen en diverse effecten veroorzaken. Niet langer onze ogen reageren op dit werk van optische illusies. Zodra je ziet zijn ogen, is het niet meer de onze, wat onderscheidt ons terug naar onze plaats en we afstanden. Wij geloven, dan zijn we verplicht om te individualiseren terwijl je tijd te verspillen op zoek naar zijn ogen, kijkt hij hem elders. Onderwierp, we hebben niet de tijd om haar blik te volgen of te kijken wat het wordt gedraaid. De getaande kleur van zijn ogen doet ons denken aan de effecten van de écarquillement en leerling; optische effecten van de fusie: de effecten zijn nu verzameld in echte ogen, begrijpen we dat we te maken hebben met een onafhankelijke Leopard en dus een wilde jager.

Het oog van de luipaard verzamelt in een enkele tekening verschillende plekken van zijn vacht. Deze twee verschillende effecten zijn nu opgenomen in zijn oog en onderscheiden door ons in zijn oog.

Met optische effecten door te kijken naar een zwarte pupil en iris kleur van een diffuse, luipaard leert ons hoe te kijken naar de ogen en er zijn optische effecten, energieomzetting in onze ogen en hoe onze ogen zijn piercing breed en geconcentreerd door een visuele energieën te zoomen!

Dit kan ons leiden naar de bewegingen te begrijpen kan zijn onbewuste, trekkende dieren door de gevolgen van de visuele energie ...
Een "spons effect"

De redenen voor de luipaard vacht van dezelfde aard koraal of spons.

Zwart lijkt op gaten, maar zwart absorbeert ook kleur, warmte, energie. Er is een gecompenseerd door heldere gele zon die de absorptie-effect, of de hoge droge gras van de savanne uitdrukt. Deze contrasterende effecten oproepen koraal en spons. Men zou kunnen denken dat luipaard vacht lijkt op een spons. Onze psycho-visuele systeem zou worden "geabsorbeerd en / of gedweild, geborsteld, aangeraakt" door deze optische effecten!

Een ronde zwarte pupil en ziet eruit als een jas om zijn iris.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire