dimanche 3 août 2014

De giraffe : uitkijktoren

Wist u dat? De geometrische vormen van een giraffe bont vormen optische vooruitzichten effecten.


Tegels vacht giraffe is een gedeelte van deelsector, die een optische illusie, verwarring en visuele perspectief creëert.

Dit is het eerste effect als we kijken naar de zebra of geometrische vormen vacht giraffe. Visuele concentratie wordt geregisseerd door beige framing lijnen en vormen van tegels. Het tegenovergestelde van zwart wit is. De andere kleur tegels bruin giraf is beige scheiding lijnen en buik.

Deze effecten zijn over de hele vacht giraffe, waar onze blik valt.

De tegels zijn vergelijkbaar, soms groter en soms kleiner. Sommige zijn verdeeld in twee, andere twee keer groter dan de gemiddelde grootte van een tegel.
 

De set van lijnen en tegels

De optische effecten zijn verdeeld en / of te verveelvoudigen en / of fade. Grote of kleine tegels te veranderen, toe te voegen.










 Onderverdeling lijnen krimpen, vergroten, kader, strekken of sluiten van een prospect.
 

Paradoxale effecten

Lijnen dichter scheidingen geven de indruk van het uitbreiden van een tegel wanneer het zo is ingedeeld dat de tegel is gemaakt om te kijken kleiner. Daarom is het minst omdat onderverdeeld door een smalle lijn.

Dan niet toereikend jas voor een groot dier aan de afmetingen van de benen en nek onevenredige?
"Focus en écarquillement!"

Op het lichaam, de vacht krijgt vooruitzichten visuele focus en haar tegendeel: écarquillement ogen!

Haar lichaam is zo klein, maar geeft een gevoel van perspectief richten van de grootste naar de kleinste. Door deze optische illusie, het effect van concentratie van de visuele aandacht heeft haar lichaam dat vlekken, verwijderen blokken.

De grootste tot het kleinste. Maar het effect zal het tegenovergestelde het kijken naar de onevenredig nek. De grote tegels brengen ons, zodat we dichter bij het ​​hoofd en de ogen.

Perspectief effecten brengen ons dichter bij het ​​hoofd en de ogen? Daarom waargenomen en geïdentificeerd!



 

Dubbele bescherming!

Het lichaam lijkt op afstand te zijn, kijk op het aanbod dubbele bescherming.

Het hoofd is kleiner dan de hals, zij normale afmetingen lijkt perifere zover ze ons zagen! Het is een spel van afstanden en verzoening.
Effect van het verwijderen van de achterste lichaam

Het vooruitzicht wordt gekenmerkt door de hoogste van een zwembad aan de achterzijde van smalle lichaam brede schouders. Terug steile accentueert het vooruitzicht op verwijdering van de achteras. Benen achterzijde geven de indruk dat kleinere en weg in perspectief. Hij strekt zich ook uit zijn nek grootte.

Zijn visie is om voor-en zijkant, het oog is zwart zo diep, intens, zowel dichtbij als ver weg en ondoorzichtig vanwege de diepte van de zwarte kleur. Het oog is zichtbaar in contrast met de kleuren van zijn beige jas om duidelijk. Dit accentueert ook het effect van een afstand!

Tegels zijn pijlen op de jas en tonen ons waar te kijken, richten onze ogen!

De hals is terug ten opzichte van het borstbeen en schouder die het effect van verticaliteit en onbereikbaar nek en hoofd verhoogt.
 


Bekijk video's en moeilijkheden roofdieren om de giraffe te jagen! Giraffe, een echte uitkijktoren!



 









Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire