dimanche 3 août 2014

De panda

Waarom zijn zwarte ogen omringd door zwarte Panda?



Panda zwarte ogen zijn omringd door zwarte die een schaduw effect creëert.

Panda lijkt geconcentreerd in introspectie of zelfs in slaap: we weten niet eens of zijn ogen open of gesloten zijn. Het lijkt gericht op wat hij doet, erg druk eten bamboe. Zwarte ogen wordt gesplitst door ronde zwarte oren en dezelfde vorm als de zwarte vlekken rond de ogen.
introspectie

Maar de ronde kop is wit als het oog, in contrast met de zwarte oren. De witheid van de opvallende ronde kop, de panda is druk eten en niet storen.

Foto van een denkbeeldige panda contrast met de realiteit van echte panda lijkt nogal afwezig en dit systeem gebruiken als zelfverdediging. Zijn onhandige tunes grote teddybeer slapen vertoont geen vijandigheid, maar het een wild en gevaarlijk dier blijft! Dit systeem van martial verdediging wordt zelfs gebruikt in de animatiefilm Kung Fu Panda.

Zitpositie is het meestal omdat hij besteedt al zijn tijd eten met haar grote zwarte armen terug naar zijn mond, ronde hij het ​​omringt zwart, hij omringt zijn witte hoofd ...

Het hoofd is een witte bol dikke ouateuse met een zwarte neus in het midden en twee concentrische cirkels rond de ogen.

De eerste cirkel wordt gevormd door de schaduwen van de mond, witte snuit, zwarte lippen, ogen en zwarte vlekken rond zijn ogen.


De tweede grootste cirkel wordt weergegeven door de witte kop, zwarte oren en zwarte schouders.
Concentrische cirkels


 


Dit zijn, nogmaals, concentrische cirkels te verbreden, verruimen maar een sterk effect van introspectie met deze functies: plekken die omringen en uit te breiden zwarte ogen verlicht door een licht reflectie!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire