dimanche 3 août 2014

De pauw

As proud as the peacock

Veren van de pauw zijn een grote hypnotiserende wiel. Elke grote schrijver in oog hierboven afgebeelde product: een zwarte pupil en iris kleuren in blauw, groen ...


Pearly veren zijn levendige en heldere kleuren. Pauwenveren beven en trillen onze ogen. Dit is een lichte en electro elektromagnetische trillingen. Door het wiel indruk hekelt, rust, verleid, geboeid, verrast hij ons. Het heeft andere ogen, zwart en glanzend. Hoogmoedig, trots, mooi en ontoegankelijk, deze bewegingen zijn traag en geïnstalleerd, het creëert afstand en houdt ons weg van hem binnenkomst in onze visuele systeem, het mobiliseert ons onderbewustzijn en ons bewustzijn voor ons om te rusten.

 

De schaduw van het aantal

Het aantal ogen ons verloren en zorgt voor een schaduw in ons visuele systeem. De schaduw van een zeil wordt gevormd in onze geest, in ons oordeel. Dit ontwaken passage we schaduw van een vraag, een misverstand, een onzin. We horen geen reden meer. Dit effect ons weg van de pauw. We vinden al de etymologie van het woord LOOK in de richting van de donjon afdrukken!

 

De kleuren van de veren

Zoals de iris van ons oog, de kleuren van de veren leiden tot verschillende effecten: verblinding, verrassing, misleiding, ondervraging, retinale persistentie, bevragen en onbegrip, een visuele subliminale flash ... Ons oog volgt de heldere kleur
beschrijving

 

In rond te kijken op de pentekeningen

Onze ogen volgen de patronen boog van een cirkel met de gevolgen van afwijkingen van kleur rond een donker blauw hart in het midden van de tekening! Terwijl het centrum is duidelijker en helderder dan de omtrek van de cirkel.

 

Contrasten en paradoxen slaapmiddelen


De kleuren zijn gemengd. Wat een contrast? Deze tegenstelling tot uiting in uw plaats! Je houdt niet van het donker, hier het duidelijk. Maar het tegenovergestelde: je niet van het licht, hier het donker. Net als het donker en niet goed zullen er ook de duidelijk. Net als de heldere en ik zet je in de ogen van het donker.

Je hebt geen keuze en u beiden zowel de lichte als donkere hebben ... Je hebt een kleur en zijn tegendeel. Waterdicht systeem? Alles wordt gedaan, alles krijgt een compleet visueel spel, misschien zelfs oneindig, en het is paradoxaal, kleuren en vormen.

Het heelal en oneindigheid. Zou oneindig kan zeggen dat het universum niet is voltooid. Dit idee vinden we in de uitbreiding van geometrische vormen vaak ronde vormen, de cirkel en het getal Pi

Denk je dat dit duidelijk? Ja, dat is duidelijk! Zelfs in het licht van daar duidelijker effecten.

Je denkt dat het donker is? Ja, het is donker! Zelfs in het donker iriserende effect dat versterkt.

Je hebt het licht gezien? Ja, het is nog duidelijker.

Je zag zwart? Ja, het is nog donkerder. Maar je mist de iriserende effecten zijn in het donker en het licht. Curves, bogen elkaar kruisen, te omsingelen.

Matt donker effect is omgeven door een iriserend licht effect. Een iriserende donker effect is omgeven door een donkere matte effect!


 

Sterk perspectief ogen veren achter zijn lichaam en zijn ogen zijn helder wit lichaam lijkt verhoogd en is in het midden. Blue ray nek en veren brengen het centrum en de voorkant van de kop, snavel en ogen gemarkeerd met contrasterende witte.

Kleuren van veren: reflecties vergelijkbaar met retinale persistentie, innerlijke onbewuste beelden dan ook niet toegankelijk buiten nog steeds brengen ons terug naar de individuele introspectie, terughoudendheid.

Leidingen en fittingen die zich uitstrekken en open wiel veren en creëert een sterrenhemel perspectief. Ogen op de veren zijn omgeven door een iris. Het is heldere kleuren. Het wiel is een volledige iris afdelingen!







Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire