dimanche 3 août 2014

Zebra leidt de race

Zebrastrepen zijn het tegenovergestelde van camouflage. We hebben geen zebra kijken, maar haar krassen en sub-dynamische visuele indrukken die zij veroorzaken.
Het verschil tussen een roofdier en een camouflage zichtbaar en ingezet versiering.

Hoe zich te beschermen met een meer zichtbare zoals gepubliceerd?






Zebra en pauw, bijvoorbeeld, haal onzichtbaarheid tonen. Door het veroorzaken van de prachtige kostuums, absurde en indrukwekkend, zullen deze dieren door de jassen en de redenen waarom ze PROXY een verschil te maken en maken en verwijderen of afstand.

De verbazingwekkende camouflage Zebra is het tegenovergestelde van een "affront". Een gecamoufleerde roofdier is gemaakt om te doden, het toebrengen van een "affront" om zijn prooi aan de etymologische beëindiging versterving verklaren.

Zebra is geen roofdier, als vogels die een jurk hebben. Maar de reactie op zijn "camouflage" is mentaal en sub-dynamiek, wordt de camouflage omgekeerd. Het is in ons dat het beschermt, het creëren van illusies die ons oordeel en dus gedrag jegens haar zal beïnvloeden.
De ontwerpen van strepen

 
We kijken niet zijn vormen, ogen, neus of mond, maar het ontwerp van de strepen, de zuiverheid van zijn lijnen verzacht ons. Het is onvergelijkbaar, het is veel mooier dan de rest van zijn lichaam, de organen die ze in gele kleur, toch een paradox? Nee, lijnen versterken haar organen in zijn highlighting, nog steeds dat hij opnieuw getoond in gele kleur! Doubles, drie lijnen, ja en je kunt niet zien dat de lijnen zijn lijnen gemarkeerd lijnen lijnen curven van haar organen. We zien alleen de lijnen. Als het onvergelijkbaar, kunnen we ze vergelijken en ze mengen in krassen, niet meer van elkaar te onderscheiden. Maar als ze zijn onvergelijkbaar, ze zijn uniek, ze zijn een! Hoe wil je het uniek te zijn als ze een! Andere aandoening cast! Door zijn of deze aandoeningen: Ik zag je? Het roofdier ontstaat meer vragen en hij reed in de partij en prooi snelt door een doolhof van strepen. Dus zelfs de zebra hypnotische trekker kansen, beheren de afstand en misschien wel de achtervolging!

De strepen zijn afwisselend zwart en witte lijnen, bochten.

Paradox: Zijn striemen verwarren met anderen, maar zijn uniek als onze vingerafdrukken ...

De cartoon zebra is moeilijk zelfs zijn gelaatstrekken verzacht. We kunnen niet langer zijn gezicht sinds de Zoals de strepen in de gele kleur ze ook en dus gewist karikatuur ...

Onderverdeling, ultra-divisie, hyper-divisie, onverdeelde! ...

Zijn donkere zwarte lichamen gelijk zijn strepen

In plaats van het paard, doet zebra ons niet in zijn race, die het roofdier heeft een verademing!

Zwart, wit diepte en / of dekking ... niets en oneindigheid

Wanneer we kijken naar een zwarte streep onze visie richt zich op zwart en zoom, zien we niet dat streak richten we ons op de zwarte streep, onze visie systeem dat zich richt zich op zwart, zijn we gefascineerd door de zwarte beide nihil, ondoorzichtig, diep, oneindig. Hetzelfde effect als we kijken naar een witte streep, optische zoom concentratie subliminale beeld scherpstellen, wordt de afbeelding vergroot en neemt onze subliminale visie.

dat onze geest wordt gemaakt door wat we zien. Omdat de visuele effecten nemen de tijd, bekijk een streep, een lijn zonder andere te zien ...

Zwarte strepen in de gele kleur ogen hij zag ons!

Zwart en wit intense


Perspectief effect het lichaam concertina om de verschillende zebra's ze te verbinden. Vandaar de breedte en beperktheid van sommige lijnen in sommige gebieden van het lichaam! Voor voorbeelden van de kop krassen smaller richting de hals en de schouders van de strepen zijn ook steeds smal naar het hoofd, de accordeon plooien op de kruising van de nek en hoofd, waar het hoofd kan draaien van rechts naar links. De strepen zijn fijner of de accordeon plooien en groter en groter daar of vouw de andere kant op ...
 

Kabelbreuk, pauze en koppelteken?

Het lichaam zelf wordt in tweeën gedeeld door lijnen die een V vormen, worden verdeeld in steeds schuin boven de kleine kant te bevestigen als een koppelteken om andere lichaamsdelen zebra compenseren half of half voor of achter lengte. Deze schuine strepen breken met regelmaat verticale strepen en snijd het lichaam in twee delen te strepen en de andere schuin in verticale strepen.

Deze half-strepen maken een visuele pauze en een koppeling met andere zebra's strepen in de buurt zo koppeltekens, we blijven krabben andere zebra.

Grote diagonale strepen langs de achterkant monteren en achterste dij, voorbij de rug naar de andere zebra treden.

De voorste en achterste poten zijn voorzien van schuine strepen niet meer dijen onderscheiden voordat een zebra met achterpoten van een andere zebra en anderszins.

De standaard is faken openbaart zo duidelijk t? De plooien van de dijen zijn gebogen rug naar ons toe en daarom een ​​breder perspectief vroege houden, vangen onze aandacht in het begin van een perspectief brede strepen ons te begeleiden naar een zebra aan de andere kant.

Alle tabbladen zijn horizontale strepen met een circumflex accent, een omgekeerde bovenop de benen V, V is een bar die kan dienen als een link voor een of andere manier schuine strepen of een regeleinde andere zebra.

Horizontale strepen aan de achterzijde van langere stukken horizontaal gestreepte zebra en een effect van onevenredigheid aan de voorzijde van de zebra creëert. De fijner en dicht bij elkaar gelegen verticale strepen en enkele kleinere aan de voorzijde lichaam ervan te verlagen.

Merk op dat een klein zwart moet twee grote witte strepen tegenstelling tot effect streep geven. Het effect van de kleinheid van de zwarte streep is niet verloren, echter. Omdat zwart is meer uitgesproken, zodat het uit meer van haar lange witte strepen, het is meer zichtbaar, omdat korter. Lengte toegetreden kleur. Lengte en kleur samen. De lijnen zijn lang of kort. Kortom ze zijn meer zichtbaar in de dichtstbijzijnde perspectief. Lang zij in perspectief uitrekken, scheiden. De kleur zal verspreiden of ter plaatse, afhankelijk van de lengte en de beperktheid van de kras!

Omdat zij een draai rond, ze vangen de zwarte streep! Opdeelt in twee, zodat ze gehalveerd ze twee vermenigvuldigd voor dezelfde oorzaak, hetzelfde doel: het effect versterken van de zwarte streep.

Niet de breedte verliezen door verdelen in twee lange streep kunnen vormen op twee eerste onderdeel dichter elleboog en een bredere elleboog, met de gevolgen van de boog en de golf of van "rollercoaster" (snelheid van de zichtbaarheid). Dezelfde effecten en contrasten voor zwarte vork.

Een verticale streep in het midden van de zijwand als een sluitsteen deur onze ogen en stop.

Onbewust, en ik reis de vacht blik, mijn oog richt zich op de streep in het midden: sluitsteen.

Kijk of de gewrichten worden gemarkeerd door een witte of zwarte streep in de richting van de race. Wit Forward: bliksem, zwarte druk, druk ...

De vorm van de zwarte en witte strepen aan de voorzijde van het gebruik van de gebogen vorm door expansie van ribben grotere zwarte strepen trekken en houden witte strepen evenwijdig en recht. Ze profiteren van deze curven en het uitbreiden van ribben om de effecten van de uitbreiding van zwarte strepen, zonder de witte strepen te verhogen worden gewijzigd om een impact te maken. Het is hun neutraliteit dat helpt groeien zwarte strepen, ze zijn symmetrisch, dun en zonder verschillen.

Zacht en diffuse effecten van haar haren ... De kleur van het haar boven de manen mix zwart en wit. Uitgangspunt voor de scherpte van kleuren en strepen en de andere kant ontwerp dat twee kleuren mengt.

Zebra strepen: stabiliteit, immobiliteit, regelmaat, consistentie symmetrie van twee tegengestelde kleuren, maar tegengestelde naast elkaar in hetzelfde ontwerp, dezelfde structuur, dezelfde richting, dezelfde regelmaat, leidt introspectief geestelijke stabiliteit, onbeweeglijkheid omdat twee tegengestelde kleuren gehoorzamen, zelfs als beide zijn verschillend en tegengesteld opleveringen, de specifieke tekeningen, scherpe en strakke lijnen voornamelijk evenwijdig en buig naar beneden langs de onderkant van de buik. Deze stabiliteit wordt getrokken langs de flanken, in het midden van het dier, het masker effect bewegingen van de tekeningen uitgedrukt, de andere delen van de anatomie van de dieren.

Alle onderdelen van de anatomie uiten een effect of een andere illusie, maar verzameld in een hegemonie door zwarte en witte strepen over het hele lichaam uitgedrukt, wordt alles gestabiliseerd door de partijen in het midden van de verschillende illusies dynamische effecten van dier.



 

Elke keer dat er meerdere parallelle strepen, zelfs schuin er stabiliteit en immobilisatie van het oog.

Het aantal strepen op de flanken is onder de grens van herhaling die een schaduwrijke effect dat voorkomt krassen tellen als de effecten van paradoxale vork twee of drie tanden zou kunnen leiden. Nee, de strepen zijn onder deze rekening duidelijk beperkt door kortere strepen, onvolmaakt sluiten links en rechts in het midden zetten haakjes. Het blik wordt dan aan het stabiliserende gehecht.

Wat is buiten onze visuele aandacht ons minder geïnteresseerd onderbewustzijn is buiten onze concentratie, minder vragen wat we willen en dus meer geruststellend en omringt ons wat we ons richten, dat ons intrigeert!

Verschillende effecten zijn opleveringen
Zwart en wit diepe reliëfs alle annuleren behalve perspectief tekenen! Wij zijn evenwijdig aan deze indrukken.

De zebra strepen kansen creëren door de zwarte en witte kleuren, maar deze kleuren zorgen voor een paradox ondoorzichtigheid desinteresse, maar ook sterker dan de oneindige diepte komische perspectief.
Dus twee ruimtelijke indrukken verschijnen: een oneindige en de andere gearresteerde ruimte, gestopt door directheid.

Waarom contrast brede strepen, dunne strepen? Verschillende visuele foei ...
mobiliseren spiegel

Krassen op de billen en uit te breiden en een gevoel van macht in de race, maar ook schoppen hun medebroeders ...

Witte en zwarte strepen aan de onderzijde van de hals naar de top van de manen gesneden zebra in twee delen. De witte strepen is groter dan het donker omdat de verlenging aanvangt in manen witte haren.

De optische illusie is hypnotische


Trekken de aandacht, maak een desinteresse redenen ook voor de hand dat men niet kan begrijpen het nut op het eerste, die een decentralisatie desinteresse creëert. Decentrale, we vervolgens gemaakt door illusies en efficiëntie die leiden tot verwarde zebra ...

Zwarte en witte kleuren als onze ogen ...

Mane diffuse kleuren, visie is duidelijker als onze optische zoom. Mane kracht om deze interpretatie toen we het brandpunt op het dier, maar niet de dikte en kleuren minder duidelijk, soms licht bruin, het geeft de illusie dat het wazig zien wanneer we lopen afstanden en perspectief. Manen zijn allemaal dezelfde hoogte hebben we een illusie van perspectief, wordt een visuele nadruk niet op de juiste zebra, zebra kant. Zebra vergissen ons oordeel dit doel.

Dit komt waarschijnlijk omdat de zebra manen van deze lengte is niet te lang en vallen als de manen van het paard dat zijn ogen bedekt en verbergt!

Het zou interessant zijn om te controleren op andere dieren in een dikke vacht of dit effect wordt veroorzaakt, als misschien wel de manen van de leeuw of zelfs ons haar? Games van kleur en licht, optisch effect manen, dikke vacht ...

Benen

De kleine en dunne horizontale strepen op de poten evenwijdig aan de brede en grote krassen de afgeronde romp. Rump creëren illusies van perspectief. De voorste en achterste benen krimpen en weg van uw lichaam te bewegen als je ze vergelijkt met grote, dikke strepen van het kruis.

Krassen op de voorpoten zijn in verband met strepen benen dikker terug gebracht. Dit geeft een gevoel van perspectief, of verwijdering van de voorpoten of verzoening met de achterhand van het dier. Dit effect zal waarschijnlijk het hoofd, de voorzijde van het dier, dodelijke aanvallen tegen predatoren.

Maar alleen naar de benen, wonen we op de subtiliteiten van wat krasjes die een aandacht effect, dat vermindert wat je kijkt op de voorgrond creëert. Een effect van aandacht, concentratie, een belangrijk gerelativeerd door hun geringe omvang, hun finesse en gezamenlijk. Onze aandacht wordt getrokken! Mentale attractie is een sub-dynamische beweging.

In deze afstand, dit afstand nemen van de romp benen, op zoek naar een zebra op een van zijn kant, zou men kunnen denken dat de romp niet wordt ondersteund door een achterpoot. Zebra heeft slechts een achterste been!

De effecten toegevoegd en verhoging van de effecten van perspectieven.

De giraffe : uitkijktoren

Wist u dat? De geometrische vormen van een giraffe bont vormen optische vooruitzichten effecten.


Tegels vacht giraffe is een gedeelte van deelsector, die een optische illusie, verwarring en visuele perspectief creëert.

Dit is het eerste effect als we kijken naar de zebra of geometrische vormen vacht giraffe. Visuele concentratie wordt geregisseerd door beige framing lijnen en vormen van tegels. Het tegenovergestelde van zwart wit is. De andere kleur tegels bruin giraf is beige scheiding lijnen en buik.

Deze effecten zijn over de hele vacht giraffe, waar onze blik valt.

De tegels zijn vergelijkbaar, soms groter en soms kleiner. Sommige zijn verdeeld in twee, andere twee keer groter dan de gemiddelde grootte van een tegel.
 

De set van lijnen en tegels

De optische effecten zijn verdeeld en / of te verveelvoudigen en / of fade. Grote of kleine tegels te veranderen, toe te voegen.










 Onderverdeling lijnen krimpen, vergroten, kader, strekken of sluiten van een prospect.
 

Paradoxale effecten

Lijnen dichter scheidingen geven de indruk van het uitbreiden van een tegel wanneer het zo is ingedeeld dat de tegel is gemaakt om te kijken kleiner. Daarom is het minst omdat onderverdeeld door een smalle lijn.

Dan niet toereikend jas voor een groot dier aan de afmetingen van de benen en nek onevenredige?
"Focus en écarquillement!"

Op het lichaam, de vacht krijgt vooruitzichten visuele focus en haar tegendeel: écarquillement ogen!

Haar lichaam is zo klein, maar geeft een gevoel van perspectief richten van de grootste naar de kleinste. Door deze optische illusie, het effect van concentratie van de visuele aandacht heeft haar lichaam dat vlekken, verwijderen blokken.

De grootste tot het kleinste. Maar het effect zal het tegenovergestelde het kijken naar de onevenredig nek. De grote tegels brengen ons, zodat we dichter bij het ​​hoofd en de ogen.

Perspectief effecten brengen ons dichter bij het ​​hoofd en de ogen? Daarom waargenomen en geïdentificeerd!



 

Dubbele bescherming!

Het lichaam lijkt op afstand te zijn, kijk op het aanbod dubbele bescherming.

Het hoofd is kleiner dan de hals, zij normale afmetingen lijkt perifere zover ze ons zagen! Het is een spel van afstanden en verzoening.
Effect van het verwijderen van de achterste lichaam

Het vooruitzicht wordt gekenmerkt door de hoogste van een zwembad aan de achterzijde van smalle lichaam brede schouders. Terug steile accentueert het vooruitzicht op verwijdering van de achteras. Benen achterzijde geven de indruk dat kleinere en weg in perspectief. Hij strekt zich ook uit zijn nek grootte.

Zijn visie is om voor-en zijkant, het oog is zwart zo diep, intens, zowel dichtbij als ver weg en ondoorzichtig vanwege de diepte van de zwarte kleur. Het oog is zichtbaar in contrast met de kleuren van zijn beige jas om duidelijk. Dit accentueert ook het effect van een afstand!

Tegels zijn pijlen op de jas en tonen ons waar te kijken, richten onze ogen!

De hals is terug ten opzichte van het borstbeen en schouder die het effect van verticaliteit en onbereikbaar nek en hoofd verhoogt.
 


Bekijk video's en moeilijkheden roofdieren om de giraffe te jagen! Giraffe, een echte uitkijktoren!



 









De panda

Waarom zijn zwarte ogen omringd door zwarte Panda?



Panda zwarte ogen zijn omringd door zwarte die een schaduw effect creëert.

Panda lijkt geconcentreerd in introspectie of zelfs in slaap: we weten niet eens of zijn ogen open of gesloten zijn. Het lijkt gericht op wat hij doet, erg druk eten bamboe. Zwarte ogen wordt gesplitst door ronde zwarte oren en dezelfde vorm als de zwarte vlekken rond de ogen.
introspectie

Maar de ronde kop is wit als het oog, in contrast met de zwarte oren. De witheid van de opvallende ronde kop, de panda is druk eten en niet storen.

Foto van een denkbeeldige panda contrast met de realiteit van echte panda lijkt nogal afwezig en dit systeem gebruiken als zelfverdediging. Zijn onhandige tunes grote teddybeer slapen vertoont geen vijandigheid, maar het een wild en gevaarlijk dier blijft! Dit systeem van martial verdediging wordt zelfs gebruikt in de animatiefilm Kung Fu Panda.

Zitpositie is het meestal omdat hij besteedt al zijn tijd eten met haar grote zwarte armen terug naar zijn mond, ronde hij het ​​omringt zwart, hij omringt zijn witte hoofd ...

Het hoofd is een witte bol dikke ouateuse met een zwarte neus in het midden en twee concentrische cirkels rond de ogen.

De eerste cirkel wordt gevormd door de schaduwen van de mond, witte snuit, zwarte lippen, ogen en zwarte vlekken rond zijn ogen.


De tweede grootste cirkel wordt weergegeven door de witte kop, zwarte oren en zwarte schouders.
Concentrische cirkels


 


Dit zijn, nogmaals, concentrische cirkels te verbreden, verruimen maar een sterk effect van introspectie met deze functies: plekken die omringen en uit te breiden zwarte ogen verlicht door een licht reflectie!

De pauw

As proud as the peacock

Veren van de pauw zijn een grote hypnotiserende wiel. Elke grote schrijver in oog hierboven afgebeelde product: een zwarte pupil en iris kleuren in blauw, groen ...


Pearly veren zijn levendige en heldere kleuren. Pauwenveren beven en trillen onze ogen. Dit is een lichte en electro elektromagnetische trillingen. Door het wiel indruk hekelt, rust, verleid, geboeid, verrast hij ons. Het heeft andere ogen, zwart en glanzend. Hoogmoedig, trots, mooi en ontoegankelijk, deze bewegingen zijn traag en geïnstalleerd, het creëert afstand en houdt ons weg van hem binnenkomst in onze visuele systeem, het mobiliseert ons onderbewustzijn en ons bewustzijn voor ons om te rusten.

 

De schaduw van het aantal

Het aantal ogen ons verloren en zorgt voor een schaduw in ons visuele systeem. De schaduw van een zeil wordt gevormd in onze geest, in ons oordeel. Dit ontwaken passage we schaduw van een vraag, een misverstand, een onzin. We horen geen reden meer. Dit effect ons weg van de pauw. We vinden al de etymologie van het woord LOOK in de richting van de donjon afdrukken!

 

De kleuren van de veren

Zoals de iris van ons oog, de kleuren van de veren leiden tot verschillende effecten: verblinding, verrassing, misleiding, ondervraging, retinale persistentie, bevragen en onbegrip, een visuele subliminale flash ... Ons oog volgt de heldere kleur
beschrijving

 

In rond te kijken op de pentekeningen

Onze ogen volgen de patronen boog van een cirkel met de gevolgen van afwijkingen van kleur rond een donker blauw hart in het midden van de tekening! Terwijl het centrum is duidelijker en helderder dan de omtrek van de cirkel.

 

Contrasten en paradoxen slaapmiddelen


De kleuren zijn gemengd. Wat een contrast? Deze tegenstelling tot uiting in uw plaats! Je houdt niet van het donker, hier het duidelijk. Maar het tegenovergestelde: je niet van het licht, hier het donker. Net als het donker en niet goed zullen er ook de duidelijk. Net als de heldere en ik zet je in de ogen van het donker.

Je hebt geen keuze en u beiden zowel de lichte als donkere hebben ... Je hebt een kleur en zijn tegendeel. Waterdicht systeem? Alles wordt gedaan, alles krijgt een compleet visueel spel, misschien zelfs oneindig, en het is paradoxaal, kleuren en vormen.

Het heelal en oneindigheid. Zou oneindig kan zeggen dat het universum niet is voltooid. Dit idee vinden we in de uitbreiding van geometrische vormen vaak ronde vormen, de cirkel en het getal Pi

Denk je dat dit duidelijk? Ja, dat is duidelijk! Zelfs in het licht van daar duidelijker effecten.

Je denkt dat het donker is? Ja, het is donker! Zelfs in het donker iriserende effect dat versterkt.

Je hebt het licht gezien? Ja, het is nog duidelijker.

Je zag zwart? Ja, het is nog donkerder. Maar je mist de iriserende effecten zijn in het donker en het licht. Curves, bogen elkaar kruisen, te omsingelen.

Matt donker effect is omgeven door een iriserend licht effect. Een iriserende donker effect is omgeven door een donkere matte effect!


 

Sterk perspectief ogen veren achter zijn lichaam en zijn ogen zijn helder wit lichaam lijkt verhoogd en is in het midden. Blue ray nek en veren brengen het centrum en de voorkant van de kop, snavel en ogen gemarkeerd met contrasterende witte.

Kleuren van veren: reflecties vergelijkbaar met retinale persistentie, innerlijke onbewuste beelden dan ook niet toegankelijk buiten nog steeds brengen ons terug naar de individuele introspectie, terughoudendheid.

Leidingen en fittingen die zich uitstrekken en open wiel veren en creëert een sterrenhemel perspectief. Ogen op de veren zijn omgeven door een iris. Het is heldere kleuren. Het wiel is een volledige iris afdelingen!







Onze ogen op de Leopard

Onze ogen op de Leopard


Alle kleuren en vormen, ronde onvolmaakt, onhandig of onvolledige cirkels markeren de perfectie van zijn ogen.







Onze ogen op de jas?

Luipaard vacht bootst de ogen. Ze zijn valse ogen, zij het ​​echte kwaad te imiteren! De echte ogen zijn indrukwekkend, ze markeren de werkelijkheid, macht, waarheid. Real ogen werken, maar hoe? Ze zijn bang, ze fascineren en herinneren ons aan onwetendheid, het onbekende van hun werking, kleur, transparantie en wat ze kunnen verzamelen of wat ze niet zien (psychopaat). Ze imponeren tussen alle andere valse ogen vertegenwoordigde de vacht, dat zijn de echte, is het in de imitatie, ze ontstaan​​, worden ze opgemerkt tussen de vele imitaties, zij geven door hun verschil en brengt ons terug naar de realiteit: Leopard is een roofdier, een moordenaar!

Alle ogen zijn ingesteld op de vacht van de cheetah, iedereen zag en geen lekken. De boodschap zou zijn: "Ik heb meerdere ogen zag ik iedereen die ik anderen zag, je bent niet de enige prooi". Deze signalen vraag veroorzaken of onverschillig laten. Ze kunnen langzaam ten prooi zijn. Is dat ze onschadelijk zijn tekeningen?

We kijken naar alle taken. Alle taken zijn vele ogen kijken. Elk lichaamsdeel kijkt naar ons en kijken naar hen.

Het contrast van kleuren, licht geel licht prachtige kleuren van de zon contrast met diepe zwarte pupil. Alle onderdelen zijn lichaam kleuren zijn agressief zowel licht of fel geel, branden en kloppen de zon schijnt en verlicht alles, en de diepe zwarte ernstige en onvergeeflijke nacht ondoorzichtig.

Zowel dag en nacht dat onze ogen werken. De dag dat we alle door deze meedogenloze zon en de nacht voor onze ogen, onze pupillen verwijden maximale aandacht is ontwaakt tot het maximum om het te beschermen mogelijke agressie.

De zwarte jas is niet nodig, omdat de dag dat we zien in deze zon die iedereen en geel verlicht is ook niet nodig, want een te felle zon die alles verlicht.

Twee gevaarlijkste en machtigste savanne kleuren: zon geel en zwart van de nacht.

Tweeledig doel antagonist: zijn gele jas is doorzeefd verspreid over het hele lichaam zwarte vlekken. Door contrast, terwijl het lichaam wordt benadrukt, alle lichaamsdelen worden gesproken, maar de luipaard behoudt zijn kleur en savanne gedeeltelijk verdwijnt onder zwart taken, de panter is volledig zwart. Zelfs zijn neus en lippen zijn zwart en de omtrek van haar ogen verschillende taken te verduidelijken de effecten zien er echt deze keer!

In het centrum van de dezelfde zwarte kleur als zijn vacht cirkels, omringt hij zijn jas, omgeven de kleur van de vacht, maar een beetje donkerder om het minder fel en verduisterd te maken zonder dat het volledig zwart gemaakt door zwarte vlekken te groot. De vlekken zijn rond maar onregelmatig ... De open cirkels, de kleuren zijn omgekeerd, geleidelijk zwart omringt geel, geel rondom een ​​zwarte stip. Mee-eters open of dicht op dezelfde kleur als de vacht, maar meer volledige cirkel over het sluit op een donkere jas, donkerder.

Taken kleuren verschuiven, s '(h) wisselen elkaar af. Mee-eters uit te breiden als pupillen van de ogen, dezelfde visuele feedback van onze ogen op elk van zijn taken, allemaal verschillend aan ons om hetzelfde effect te brengen, maar echte ogen van de Leopard, deze keer.

Verwijde pupillen of niet, open of gesloten ogen! Wanneer je zijn ogen niet kunt zien we haar donkere kringen, zodra je ziet haar ogen zie je zwarte vlekken, hoe dichter je de meer ze geconfronteerd zijn klein en de pupil diameter. Meer spots wijken meer ogen ze zien eruit als valse ogen wijd open zonder leerlingen.

Alle plekken zijn bijna vol ogen. Worden zwarte vlekken uiten bewegingen leerlingen, uitzetting en krimp, grote ogen en kleine ogen.

De producten en vlekken wijzigen om de rug van het dier: visuele nadruk, écarquillement ogen immobilisatie van de introspectieve blik wezenloos zonder pupillen, die op de cirkel en kleuren onze krachten scheel te onze blik te trekken om uit te breiden binnen de cirkel met een donkere bruine kleur en verspreiden het haar!

In plaats geleidelijk richten naar de voorzijde van het dier en dwarsogen de ware ogen van een echte iris fawn met zwarte pupil.

Wij zijn gefascineerd, geïntrigeerd, tot de kruising met zijn ogen die ons terug naar de realiteit te brengen en diverse effecten veroorzaken. Niet langer onze ogen reageren op dit werk van optische illusies. Zodra je ziet zijn ogen, is het niet meer de onze, wat onderscheidt ons terug naar onze plaats en we afstanden. Wij geloven, dan zijn we verplicht om te individualiseren terwijl je tijd te verspillen op zoek naar zijn ogen, kijkt hij hem elders. Onderwierp, we hebben niet de tijd om haar blik te volgen of te kijken wat het wordt gedraaid. De getaande kleur van zijn ogen doet ons denken aan de effecten van de écarquillement en leerling; optische effecten van de fusie: de effecten zijn nu verzameld in echte ogen, begrijpen we dat we te maken hebben met een onafhankelijke Leopard en dus een wilde jager.

Het oog van de luipaard verzamelt in een enkele tekening verschillende plekken van zijn vacht. Deze twee verschillende effecten zijn nu opgenomen in zijn oog en onderscheiden door ons in zijn oog.

Met optische effecten door te kijken naar een zwarte pupil en iris kleur van een diffuse, luipaard leert ons hoe te kijken naar de ogen en er zijn optische effecten, energieomzetting in onze ogen en hoe onze ogen zijn piercing breed en geconcentreerd door een visuele energieën te zoomen!

Dit kan ons leiden naar de bewegingen te begrijpen kan zijn onbewuste, trekkende dieren door de gevolgen van de visuele energie ...
Een "spons effect"

De redenen voor de luipaard vacht van dezelfde aard koraal of spons.

Zwart lijkt op gaten, maar zwart absorbeert ook kleur, warmte, energie. Er is een gecompenseerd door heldere gele zon die de absorptie-effect, of de hoge droge gras van de savanne uitdrukt. Deze contrasterende effecten oproepen koraal en spons. Men zou kunnen denken dat luipaard vacht lijkt op een spons. Onze psycho-visuele systeem zou worden "geabsorbeerd en / of gedweild, geborsteld, aangeraakt" door deze optische effecten!

Een ronde zwarte pupil en ziet eruit als een jas om zijn iris.