lundi 19 mai 2014

Manen van de Leeuw

Manen van de Leeuw
De dikke en overvloedige manen leeuw contrast met de achterkant van zijn lichaam peeling ras . Voor welke doeleinden de leeuw gebruikt om het contrast ?
Mane behandelt de voorzijde van zijn lichaam , schouders en bovenrug , maar laat de achteras en blootshoofds . Ze breidde haar schouders . Kan ook worden gebruikt om de resonante gebrul , geeft hem de boot ?
Mane geeft hem een halo rond gezicht en verlicht . Het verhoogt de indruk dat hij de uitdrukking heeft rond in zijn ogen en zijn mond . Laat de rustgevende , serene en rustige , zorgzame framing of wreedheid brullende !
Mane verdikte , diffuse , verhoogt en versterkt deze effecten !
Onze ogen en het is zo duidelijk onderscheiden van zijn verwarde en diffuse manen wordt afgebogen op een kortharige hoofd . Onze blik is kunstmatig geconcentreerd , geleid , gekanaliseerd op de uitingen van haar ogen en haar mond !
Opent manen strekt zich uit rond , strekt zijn hoofd en expressie , haar houding .
Gelijk vermogen is onvergelijkbaar in zijn gebrul gezoem van een vlieg , maar er zijn trillingen die ons bereiken ...
De dikte van de manen stuurt ons een onbewuste tactiele indruk , worden we aangetrokken door de dikte van de vacht . Tegenover wordt het effect volledig omgekeerd aan de gehele achterzijde van het lichaam , de afstoting omdat haar kort , dicht bij de huid en bot . Deze dubbele effect , aantrekkelijk en afstotelijk , maar we zijn onbewuste is echt! Deze contrasten en evenwicht tegen deze onbewuste functie en we evenwichtig op zijn hoofd , zijn gezicht en zijn heerschappij over het gehele Afrikaanse savanne , het is de koning der dieren , de Lion King !